Sunday, August 19, 2012

Salam Lebaran

Assalamualaikum, pada sahabat semua yang peminat setia belog ni, cewah..

Walau langkah tidak bertemu..

tangan tidak berjabat..

ucap tak terdengar..

mata tak bertatap..

Tapi izinkan hati..

Memohon seribu kemaafan di atas salah dan silap..

Di atas segala penulisan saya sepanjang berbelog mahupun di facebook ! dan selamanya kita bersahabat  (っ◕‿◕)っ ♥

Selamat hari raya Aidilfitri !

Maap zahir dan batin. ‎

Nak duit raya meh datang rumah, InsyaAllah mak bagi. Paling kurang rm5. Serius-serius, saya tak pernah menipu bab-bab ni. Dan maaf, takda kad raya nak bagi. T_T

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Buat sahabat seperjuangan, ana malas segan nak mesej tiap-tiap seorang, so dikesempatan ini ana ingin mengucap disini sahajalah..

Selamat Hari Raya Aidilfitri !(tahun ni sekali lagi, beraya tanpa isteri, hmmph~ layan je la)

terimalah serangkap-duarangkap pantun dari ana,

Ingat Ogege ingat dhon..

Selamat tinggal bulan Ramadhon..

...

Bagai kancil dengan buaya,

selamat hari raya..!

...

Memetik ulahm di pinggiran Jawa,

Dihidang bersama bunga seroja,

Andai ajal pemutus bicara,

Doakanku bahagia di akhirat sana..




p/s: Maaflah tahun ni tak dapat buat open house, sebab malas nak tebuk dinding rumah. halalkan segala makan minum dan perbuatan saya yang melampaui batas super saiya yang ketiga.! Serius, saya memang tak boleh jadi fasi or kedepan dalam mane-mane program, so don’t force me to do that oke! Ye nanti saya akan belajar perlahan-lahan. Dan mane-mane gerak kerja yang terbantut kerana ana, saya minta maaf dengan luhur batin. Mane-mane yuran program yang saya tak bayar lagi silalah tuntut sementara ada duit. Dan... banyaknye dan, dan mane-mane program yang saya kurang beri kommitment, saya pun minta maaf. Dan siapa-siapa yang ada terasa hati ke, jantung ke, limpa ke, dengan saya, pun saya minta maaf. Dan mane-mane mesej yang tak terbalas/malas balas silalah mengerti bahawa saya enggan. Tapi kalau terasa saya minta maaf. Biasalah, masa tu iman turun naik. Dan kalau tak silap, waktu tu saya ada terumpat seorang muslimat, harap-haraplah muslimat tu bace mesej ni dan maafkan saya. Saya betul-betul terlepas cakap depan muslimin yang lain. Nak minta maaf depan-depan segan pulak. So maafkanlah saya wahai muslimat yang baik hati.. Dan juga, saya pernah buat salah seorang muslimat marah(muslimat lagi, ade masalah hati aku nih, kih kih kih..) dengan berkata sesuatu yang kasar, so maafkanlah saya. Dan.. Tahun ini saya beraya dekat kampung. Dekat setahun saya tak balik kampung. Kalau ade ape-ape nak tempah, sila jangan. Saya balik kampung nak tenangkan fikiran. oke, selamat tinggal semua, selamat tinggal Malaysia..!

Kalau ada sumur diladang,

boleh hamba menumpang mandi,

kalau ada umur yang panjang,

InsyaAllah kita akan berjumpa lagi..

Annyeonghi gaseyo!

Sayonara!

Farewell!

Au revoir!

Adios!

La Tahzan! erk. =,=”

behindofme321.tumblr.com